Ondersteunend aanbod voor werkzoekenden

Met One of Us helpen we hoger opgeleide vrouwen met een migratieachtergrond bij de versterking van hun kansen op een stabiele loopbaan. Maar we zijn daarin niet alleen. 

En ook jij staat er niet alleen voor! Op deze pagina geven we informatie over initiatieven en organisaties die je daarbij kunnen helpen.

Ga alvast aan de slag en test onze dienstverlening: Walks, Talks en Labo’s

MaxiPAC is een AMIF-project dat als doel heeft om elders verworven competenties (diploma’s en ervaring) van derdelanders met een niet-Europees diploma te bevorderen in het Vlaams hoger onderwijs.

Ga naar MaxiPac

Mensen versterken op het werk, daar is het ons om te doen, reeds 50 jaar lang. De coaches en consultants van Divergent vertalen academisch onderbouwde methodieken naar de werkvloer. 

Ga naar divergent

Behaalde je een diploma hoger onderwijs in je land van herkomst en wil je een job op je niveau vinden in Vlaanderen of Brussel? Dan kan het HOA-loket van de VDAB je helpen met tips en inzichten.

Ga naar het HOA-loket

Woon je in Brussel? Heb je advies nodig bij het maken van een CV of schrijven van een motivatiebrief? Of ben je nog onzeker over je kennis van het Frans/Nederlands? Vraag je je af waar je moet beginnen met solliciteren? 

Ga naar BXL@work

Je maandelijkse inspiratie

Maandelijks een dosis goesting en inspiratie in je inbox?

Deze wesite maakt gebruik van cookies om je een beste ervaring te geven