Ondersteunend aanbod voor werkgevers

Wens je als werkgever werk te maken van een meer diverse en inclusieve organisatie dan kan je van je netwerk, vaardigheden en kennis over ondersteuningsaanbod je sterke punten maken?

Je staat er niet alleen voor! Op deze pagina geven we informatie over initiatieven en organisaties die je daarbij kunnen helpen.

Ga alvast aan de slag en test onze dienstverlening: Walks, Talks en Labo’s

Ondernemen is uitdagingen aangaan. Eén van de grootste uitdagingen is het juiste talent vinden op de arbeidsmarkt. Niet altijd eenvoudig, maar inclusief ondernemen helpt je dat talent binnen te halen! 

Ga naar hands-on inclusion

Steeds meer vacatures worden ingevuld door werknemers met een migratieachtergrond. Werkgevers stellen zich allerlei vragen. Vreemde vragen, waarop wij een antwoord proberen te bieden.

Ga naar vreemdevragen

We hebben ze allemaal. Bewuste en onbewuste vooroordelen over vrouwen en mannen en hoe ze zich horen te gedragen. De media én wij zelf houden die ideeën in stand. Hoe zit het eigenlijk met jouw vooroordelen?

Ga naar beperktzicht

Usher creëert silhouetten in plaats van vacatures. Door een creatieve beschrijving te maken van een functie en hoe je collega’s ernaar kijken focus je op de essentiële zaken en laat je je niet verblinden door vooringenomenheid.

Ga naar ushr

Je maandelijkse inspiratie

Maandelijks een dosis goesting en inspiratie in je inbox?

Deze wesite maakt gebruik van cookies om je een beste ervaring te geven