Aanbod voor arbeidsbemiddelaars

Wens je als arbeidsbemiddelaar hoger opgeleide vrouwen met een achtergrond in migratie helpen op de arbeidsmarkt?

Betekenisvol doorverwijzen is waardevol. Maar het aanbod aan ondersteuning is erg versnipperd. En contactpersonen zijn al snel niet meer up to date.

Je staat er niet alleen voor! Op deze pagina geven we informatie over initiatieven en organisaties die je daarbij kunnen helpen.

Ga alvast aan de slag en test onze dienstverlening: Walks, Talks en Labo’s

MaxiPAC is een AMIF-project dat als doel heeft om elders verworven competenties (diploma’s en ervaring) van derdelanders met een niet-Europees diploma te bevorderen in het Vlaams hoger onderwijs.

Ga naar MaxiPac

Mensen versterken op het werk, daar is het ons om te doen, reeds 50 jaar lang. De coaches en consultants van Divergent vertalen academisch onderbouwde methodieken naar de werkvloer. 

Ga naar divergent

Behaalde je een diploma hoger onderwijs in je land van herkomst en wil je een job op je niveau vinden in Vlaanderen of Brussel? Dan kan het HOA-loket van de VDAB je helpen met tips en inzichten.

Ga naar het HOA-loket

Woon je in Brussel? Heb je advies nodig bij het maken van een CV of schrijven van een motivatiebrief? Of ben je nog onzeker over je kennis van het Frans/Nederlands? Vraag je jou af waar je moet beginnen met solliciteren? 

Ga naar BXL@work

Hands On Inclusion is een door het ESF gesubsidieerd project dat inzet op inclusief ondernemen. Je kan hier terecht voor het uitwerken van een inclusieve strategie, het verbeteren van de instroom van talentvolle medewerkers en zorgen dat medewerkers zich goed voelen en ontwikkelen binnen jouw organisatie.

Ga naar Hands On Inclusion

Randstad RiseSmart begeleidt en ontwikkelt mensen in elke stap van hun loopbaan. Dat doen ze via loopbaancoaching, een innovatieve methodologie en een uitgebreide arbeidsmarktkennis.

Ga naar Risesmart

 

Je maandelijkse inspiratie

Maandelijks een dosis goesting en inspiratie in je inbox?

Deze wesite maakt gebruik van cookies om je een beste ervaring te geven